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海外「ココアパウダーをミルクに浸してたらこうなった!」海外の反応

1.

そうだココアパウダーをミルクに浸してみよう。

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'Dip cocoa powder in milk' |
【海外の反応】
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2.:海外の名無しさん
まずパウダーをカップに入れてごらん。
次に牛乳を加えるんだが、最初は少量な。
少量の牛乳を加えてよく混ぜる。
滑らかになったら残りの牛乳を加える(コールドかホットかはお好みで)。
後々オレに感謝するんだぞ。
'Try putting the powder into a cup first. Add hot milk, 1st only small amount of milk and mix it continuously. When smooth add more milk (hot or cold as per your desire). You can thank me later.' |
3.

>>3
むしろその作り方しかないっしょ。
'this is the only way.' |
4.

>>3
待って、他のやり方でココア作るひとがいるの?
'wait! Some people don't do this?' |
5.

>>4
いや、オレ、冷たい牛乳に混ぜてたわ。
そしたらちゃんと溶けなくて小さいダマが浮くんだわ。
温めた牛乳を使うようになったらうまく作れるようになったんだが。
牛乳を温めるのがちょっと手間なんだよな。
'No, I used to just mix with cold milk. The problem is that it doesn't dissolve properly and the powder sometimes become small balls floating at the top. Then when I found out that using warm milk helps, I started doing this as well... Even tho takes a little extra time to prepare the thing.' |
6.

>>5
ダマがうまいんだが。
'the small balls are the best part tho' |
7.

遠い昔、ハーシーズのココアパウダーは牛乳にさっと溶けてすんごく美味しかった。
それが80年代中盤に配合を変えて、今じゃうまく溶けなくなったし、味も悪くなった。
だから買うのをやめた。
ノーココア、ノーマネーだ。
'As someone who was there, I can assure that Hershey's cocoa powder used to mix right in with milk and tasted fantastic. Then, mid-80's, they changed the formula. Now it doesn't mix easily and doesn't taste as good. That's when we stopped using it. They took away our cocoa, we took away their money.' |
8.

>>7
ネスカフェのネスコって商品があるじゃん。
あれならすぐ溶けてすっごく美味しいよ。
ちょっと甘すぎるけど。
'We have Nescau here and even on cold milk, it dissolves easy and taste really good, just a little too sweet tho.' |
9.

>>8
アメリカじゃ見たことないなあ。
'Oh. I have never seen that here in America.' |
10.

おまえ、六歳児?
'Are you 6yo?' |
11.

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>>10
動画撮影してアップできるから多分七歳児。
'perhaps 7yo, s/he can make a viedo and post it' |
12.

カップに浮かんだココアのダマをスプーンですくうの大好きなんだよな。
'Love it when small milk bubbles with coco powder form on top of the cup and you get to scoop them up with a spoon' |
13.

ハーシーズのチョコレートに入ってる成分って、ゲロに入ってる成分と同じなんだって。
つまりゲロ味のチョコレート。
ヨーロッパ人がアメリカのチョコをクソまずいって感じるのはそのためだよ。
アメリカじゃゲロ食ってるってことだからさ。
'Hershey’s chocolate has a compound in it that is also found in vomit, making the chocolate taste of vomit. This explains why Europeans think American chocolate is fucking rancid, they literally eat vomit over there' |
14.

>>13
そんなもんをよくぞチョコレートなんて呼んでるな。
'what the fuck how dare they call that chocolate?' |
15.

オレは25年前からやってるぞ。
'Bitch I discovered this for myself like 25 years ago' |
16.

おいおい、15年ぶりに思い出した技だ。
'Wow that just unlocked some 15yo memories that I completly forgot' |
17.

どんな魔法よ(笑)
'What sorcery is this?! Lol' |
18.

温めたミルクと混ぜるしかないよ。
私は自分で牛乳、砂糖、ココアを調合してる。
'Only mixes with hot milk. I make my own cocomilk with milk, sugar an cocoa' |
※翻訳元:
https://9gag.com/gag/abV6WZv
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答えは表面張力なんだけどねw |