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日本の料理は味気ない?日本の料理、海外の目にはこう映っていた・・・

1.

なんで日本の料理って味気無さそうに見えるんだろう?
香辛料とか一切使わないのかな。
それとも生の具材をただ器に入れてるだけ?
'Why Japanese food looks so bland? Do they use spices at all or is just raw ingredients together?' |
【VIP・生活まとめ】
2.:海外の名無しさん
味気無いって表現したか。俺なら、味覚の栄養失調とでもいうね。
'You call it bland, I call it a stunted palate.' |
3.

まあ日本の料理は、文字通り米・生魚・なんかの肉・ちょっとした違う種類の野菜を水の入ったお椀にぶち込んだだけのものだよ。
'Well their cuisine is literally rice, raw fish and a bit random meat and few different veggies threw in bowl of water.' |
4.

>トピ主
どこに住んでるの?
僕はワシントン州だけど、もっと美味しそうな日本料理あるよ。
'>OP Where do you live? I'm from Washington state and we have baller Japanese food.' |
5.

アジア人共の料理って全部、麺とスープと生卵が器に入ってるだけのもんだろ。
んで、いちいち別の名前をつけてるだけ。バカじゃねーの。
'every gook dish is just NOODLE, broth, and a raw egg in a bowl. then they name it 100 different things. it's fucking retarded' |
6.

日本はアジアのイギリスだから、味のしないクソまずい料理と時代遅れの文化と帝国主義の歴史を持ってるんだな。
'Japan is the Britain of Asia. Awful bland food, degenerate culture, imperialist history.' |
7.

日本の料理は質感とバランスに重きを置いてる。確かに他の国と比べて味気ない料理ではあるけど、彼らが長生きなのにはちゃんと理由がある。
'Japanese cuisine is a focus on balance and texture. It is kind of bland overall compared to food from a lot of other countries, but there's a reason why they have the longest life expectancy.' |
8.

>>7
>質感
何いってんだお前。日本の料理なんて生のうなぎとか湿ったチンゲン菜みたいに、びしゃびしゃしてて、スポンジとかゴムみたいで、ぬめぬめしたクソだろ。
'>texture wtf are you even saying all their food is soggy spongy rubbery slippery bullshit like raw eel and wet bok choy' |
9.

>>7
>彼らが長生きなのにはちゃんと理由がある。
その味気ない料理のせいで脂肪の摂取量が超低いからだね。
'>but there's a reason why they have the longest life expectancy. It's because they have a very low obesity rate due to the totally bland food.' |
10.

>>7
>彼らが長生きなのにはちゃんと理由がある。
その通り。それは日本の政府が全国民にスクリーニングで胃カメラを義務付けてるからで、そうする理由ってのも胃がんの発症率が一番高いからだろ。
'>there's a reason why they have the longest life expectancy Yes, it's because the japanese government had to issue mandatory screening gastroscopies for all citizens because Japan has the highest incidence rate of stomach cancer' |
11.

>>10
米と薄いスープばっか毎日食べてるからだろ。
'It's rice and bland broth every day.' |
12.

>>7
>彼らが長生きなのにはちゃんと理由がある。
その通り。それは日本の政府が全国民にスクリーニングで胃カメラを義務付けてるからで、そうする理由ってのも胃がんの発症率が一番高いから。
'>there's a reason why they have the longest life expectancy Yes, it's because the japanese government had to issue mandatory screening gastroscopies for all citizens because Japan has the highest incidence rate of stomach cancer' |
13.

>>12
それは間違ってる。一番高いのは韓国。日本は三番目だよ。両方とも漬物沢山食べてるからだろうけど。
'wrong, first is korea. japan is third. both will probably be due to how much pickled stuff they eat though' |
14.

>>13
クソが水っぽくなるわ。味噌を食べた後は、本当にホットチョコレートに手一杯の小さい塊が混じってるみたいな感じになって、強くおならでも出しちゃったら絶対パンツに水っぽいクソが出る。それ以外は体に悪い影響は無いね。
ジャップはこれに何の意味があると思ってるんだ。
'it turns my shit watery. literally every time I eat miso, my next poop is like hot chocolate with a handful of tiny, soft chunks in it, and if I fart too hard I would for sure shit watery dump in my pants. other than that risk it has no ill effects. what did the japs mean by this.' |
15.

>>14
マジかよ。アメリカでの日本料理の流入と広がりは、スーパーマーケットでパンツにクソ漏らすやつの仕業だったのか!
'Oh my GOD, the influx of Japanese food and its popularity in the US is the cause of Mart-Sharters!' |
16.

味噌は神だけど、慣れるまで時間かかる。
本当に神。味噌の悪口いってると、本当の楽しみを知る機会を失うことになるぞ。
神のミルクといっていい。
'Miso is god tier but it takes a bit to get used to. It is truly god tier. If you talk smack about it, you have never given yourself the opportunity to truly enjoy. It is gods milk.' |
※翻訳元:
https://boards.4chan.org/ck/thread/11147619#p11147619
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